Bio

Született: Kecskemét, 1981. szeptember 1.
Hajszín: szőkésbarna
Szemszín: zöldesbarna
Csillagjegy: szűz
Magasság: 184 cm
Hobbi: mozi, utazás, új helyek felfedezése
Kedvenc szín: kék
Kedvenc filmek: Amerikai szépség, Moulin Rouge, Hatodik érzék, Alien-filmek
Kedvenc előadó: Robbie Williams, Michael Bublé, Madonna

Végzettség: Kommunikáció-művelődésszervező szak, főiskolai diploma.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Bár sokan egy köldöknézegetős szomorú szamurájnak gondolnak, mert az X-Faktorban ez jött le rólam, valójában két lábbal állok a földön. Határozott elképzelésem van a világról és annyit bulizok amennyit csak tudok és ha pörgés van akkor sohasem ülök a sarokban.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor... : A 28. születésnapom volt, amit a Kanári szigeteken, egy gyönyörű helyen tölthettem el. A legfelemelőbb és leghihetetlenebb pillanat, pedig az volt, amikor Ördög Nóra kimondta a nevemet az X-faktor döntőjében és Malek Mikivel, a mentorommal ordítva ünnepeltünk. Abban a pillanatban belém hasított, hogy minden, amiért évek óta dolgoztam, az egy csapásra valósággá vált és nem volt hiábavaló dolgozni érte, hinni benne.

Specialitásom: Brutális a hústortám... nagyon dicsérik. Ananászos-póréhagymás tojássalátát adok hozzá. Sírni szoktak. És repetát követelnek.

Ha van egy kis időm: Akkor lustálkodom. A nagy pörgések között jól jön néha egy kis semmittevés. Bocs.

Ha sport, akkor: Kardió és futás, némi súlyemelgetés a gymben.

Célok: Telt házas Aréna koncert egy szép napon. Bízom benne, hogy ez nem egy álom, hanem egy belátható időtávlatban megtörténő csodás esemény lesz.

Ahol még nem jártam, de szeretnék: Ausztrália, nem csak Sydney, hanem az egész kontinens, a sivatag meg minden (egy ismerősöm a bevásárlóközpont előtt véletlenül elgázolt tolatás közben egy kengurut. Nem lett baja, egyiknek sem szerencsére) szóval azért megnézném ezt én is közelről...

Könyv, amit szeretek: Most jöhetnék a Cseresznyéskerttel, de nem lenne igaz. Húsz éves koromig igyekeztem átrágni magam a világirodalom sűrűjén. Így felnőttebb fejjel inkább a laza szórakoztatás köt le.

Hely, ahova visszamennék: Bali, ahová a nyereményutam szólt. Elképesztő hely, különleges atmoszférával. Amúgy oda tényleg visszamennék, nem csak azért mert ide kellett írni valamit.

Város, ami elvarázsolt: London, Párizs, Barcelona. Nagyon szerencsés vagyok, hogy sok helyre elutazhattam. Azért ha egyes számú kedvencet kéne mondanom... akkor az Budapest! Helló Budapest!

KÖVESD TIBÓT!

Csatlakozz Tibóhoz a közösségi oldalakon, kövesd a friss híreket RSS-ben!

Kapcsolat

Menedzsment: Schiwert-Takács László
info@schiwert.hu | +36 30 95 11 300

Sajtó/média: Sekoulopoulu Phaedra
sphaedra@gmail.com | +36 70 390 0564

Fellépések, koncertszervezés: Szabó Edina
edina.szabo@goldrecord.hu | +36 20 411 2020

Aktuális album